3 cranes (shadow).jpg

Двудневен Семинар за 1-ви и 2-ри метод на системата Юан Гонг

(програмата съдържа видео-записи от 4-те занятия и печатни материали в PDF-формат)

Тиен Юан е ефирна и красива практика, която способства бързото навлизане на практикуващия в състояние на дълбоко единение с енергията (чи) на природата и космоса. Веднъж свързал се с първичното чи на вселената, практикуващият се заема с привличането му и натрупването му вътре в тялото с цел укрепване и засилване на функциите както на физическото тяло, така и на съзнанието и ума. Практиката на Тиен Юан наподобява движенията на рееща се в простора птица и създава усещането за лекота, волност и свобода. Упражненията се научават лесно и бързо, и са подходящи за всяка възраст и физическо състояние.

Вторият метод на Юан Гонг, Ди Юан, от своя страна способства за задържането и усвояването на събраното с помощта на първия метод чи. Ди Юан е статична стояща практика, която работи с чи на по-дълбоко ниво – нивото на трите Дантиен, или трите главни склада за чи в човешкото тяло. Практиката на Ди Юан е от изключително значение не само по-пълното усвояване и интеграция на натрупаното чи, но и за неговата по-нататъшна трансформация и пречистване.

В програмата на семинара е включена и една проста, но изключително универсална и ефективна техника за лечение и самолечение, която може да се използва за лекуване на здравословни проблеми от всякакъв характер.

Демонстрационни ДВД-та и аудио записи с инструкции за самостоятелна практика могат да се закупят онлайн.

Ползата за Вас:

Това, което ще научите по време на семинара ще бъде достатъчно за да започнете да практикувате Юан Гонг самостоятелно. Редовната практика на Юан Гонг има силно оздравително и общо укрепващо влияние, повишава усещането за благосъстояние, способства за избистрянето на мисленето и възпитава у нас състояние на уравновесеност, спокойствие и вътрешна радост. Постепенно това влияние се разпростира върху всички ежедневни дейности и аспекти на живота, внасяйки в тях все повече хармония и усещане за свобода. Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.

Заплащане за видео-материалите:

За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Стойността на дарението зависи изцяло от Вас. Вашето дарение ще бъде прието с благодарност, без значение от неговия размер.

 

Ориентировъчна стойност на дарението:   от 30 до 60 лв.

За поръчки моля свържете се с Владо (Контакти)​