Kelly-ver.03-(wix-ver.02).jpg

Юан Чигонг - що е то?

Двучасово безплатно събитие - въведение в чигонг системата Юан Гонг

Заповядайте на нашето встъпително събитие и се осведомете за практиката, помогнала на много хора да променят живота си към по-добро!

Юан Гонг (Юан Чигонг) е модерна чигонг система, която въздейства благотворно върху тялото, жизнената енергия (чи) и съзнанието, и същевременно създава солидна основа за развитие на духовните качества на човека. Състои се от девет комплекса от упражнения (методи). Леките, красиви и хармонични движения, имат дълбок лечебен и профилактичен ефект. С редовна практика постигаме състояние на спокойствие, вътрешен мир, уравновесеност и чувство на добруване. С течение на времето, това състояние постепенно се пренася и в ежедневието: независимо колко сме натоварени, вътрешната хармония доминира и това ни предпазва от преумора, стрес и болести. Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.

  • програма / цели на събитието:    Целта на това събитие е да запознае публиката с някои от основните принципи на системата Юан Гонг, както и ползата, която тя може да донесе на практикуващите я. Програмата на събитието включва и 30-минутна практическа част, по време на която участниците ще имат възможността да опитат 2 или 3 от упражненията, подходящи за напълно начинаещи. В края на събитието, желаещите ще могат да се запишат за 6-седмичен курс за изучаване на първия метод на Юан Гонг (прочетете повече за курса тук).

  • регистрация: 

    • Събитието се проведе на 10 октомври 2021. Видео-записа ще намерите на:                https://youtu.be/-_82CT1Je_M .

    • Мултимедийната презентация може да се изтегли в PDF формат тук.

.

Ако пък вече знаете, че Юан Гонг е това, което Ви трябва, не губете време за встъпления, а направо се запишете за 6-седмичния курс!

Ако имате въпроси, моля свържете се директно с нашия чигонг учител и терапевт, Владо Рашев (Контакти)​.

За да се абонирате за нашия информационен бюлетин с известия за предстоящи курсове, семинари, лагер-школи и други новини, свързани с Юан Гонг, Юан Мин и Рен Шюе, натиснете тук.

Юан Дзъ, създателят на Юан Гонг, демонстрира елементи от първите два метода на системата