Групови занятия за Рен Шюе дискусии

Съдържание

Постижима ли е хармония в живота? И става ли това от само себе си, или хармонията е нещо, към което е необходимо да се стремим? Какво ни пречи да постигнем така желаните от всички нас добро здраве, вътрешна радост, уравновесеност, чувство за свобода, щастие, благоденствие, самореализация? А може ли да отидем дори по-далеч и да постигнем хармония във връзките си с близките до нас, с обществото, с природата? Има ли знания и практики, които могат да ни помогнат за това? Каква е ролята на нашето чи, състоянието на съзнанието ни, чувствата, които храним в сърцето си? Има ли човешкият живот смисъл и какъв е той? Съществуват ли общо-вселенски закони, които са валидни и за нас, хората? Темите на дискусиите ще бъдат избирани в зависимост от Вашите интереси и нужди. Целта им е да внесат по-голяма пълнота, ред и яснота в знанията Ви, да премахнат противоречията, да изчистят съмненията и да свържат всичко в едно единно, смислено, ползотворно и хармонично цяло, което да доведе до постепенно повишаване на качеството на живота Ви.

 

Часове и дни на занятията

График

* ако ползвате електронния календар на Google, може да си добавите към него и календара на Рен Шюе България за групови занятия. По този начин ще имате всичко на едно място и всякакви евентуални промени ще се появяват при Вас автоматично. Просто кликнете на тази връзка и следвайте указанията на Google ;)

** даденият по-горе график ще търпи промени и ще се нагажда според конкретната ситуация. Надяваме се промените да не са много и ако има такива, да са по-нарядко :).

*** ако предпочитате да получавате седмичния график под формата на имейл, моля дайте знак и ние ще го уредим.

Заплащане

За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Спонсор за груповите ни занятия все още няма и поради това, Вашият личен принос е от значение за нас. Стойността на дарението зависи изцяло от Вас. Нашата препоръка е то да бъде в диапазона от 5лв. до 25лв., в зависимост от Вашите възможности. Вашето дарение* ще бъде прието с благодарност, без значение от неговия размер.

* Сумата на Вашите годишните данъчни основи може да бъде намалена с направените през годината дарения. За целта ще издадем документ, удостоверяващ направените от Вас дарения.

Дарената сума може да бъде преведена по следните начини.

Онлайн присъствие

Участието в онлайн занятията е необходимо да се заяви предварително, в рамките на предходния ден за да Ви изпратим връзка за свързване. Занятията ще се провеждат под формата на конферентни срещи в Zoom.

Присъствие на място

Адресът на студиото за занятия е следния:

Младост 2 (София)
бл. 236, вх. 4, ет. 3, ап. 11 (Рашеви)

(местоположение на картата)

(вижте студиото отвътре)

 

Блокът се намира на последната спирка на тролейбус №5, от източната страна на ул. Киприян. Розов е на цвят и е от дясната страна на сградата на местното читалище. Пред блока спират и автобуси №4 и №413. Името на спирката е „ж.к. Младост 2”. Спирката на метрото „акад. Александър Теодоров-Балан” е на 8-10 мин пеша. С паркинга е малко трудно, но не е невъзможно. Най-добре е да търсите места в малките улички зад блока.

 

Класовете ще започват в точно определения час, затова е желателно да не закъснявате. Можете да дойдете 5-10, даже 15 мин по-рано, да си направите чаша чай, да се отпуснете и настроите за началото на класа.

 

Вратата на блока се отваря дистанционно и е необходимо да звъннете на ап.11 (Рашеви). Вратата на апартамента ще е отключена, моля влизайте направо без да звъните повторно.

В студиото се влиза без обувки. Ако желаете, може да си донесете чехли.

Брой на участниците:   Ограниченията наложени поради пандемията са все още валидни, затова моля да ме известите предварително че ще дойдете на класа за да мога да контролирам бройката.

Хигиена и превантивни мерки срещу корона-вируса:  Моля идвайте на занятията само при положение, че нямате симптоми на грип или настинка. След влизане, задължително ползвайте предоставения дезинфекционен препарат или се измийте ръцете със сапун в банята (за подсушаване ще са предоставени хартиени кърпи). Спазвайте дистанция, особено когато разговаряте с останалите. Намалете докосването на предмети и повърхности до възможния минимум. От своя страна ние се ангажираме преди занятията да дезинфекцираме всички често докосвани повърхности, дръзки на врати и т.н. Надяваме се, че вместо да причини досада, спазването на всички тия мерки да способства за навлизане в състояние на сигурност, спокойствие, уравновесеност и респект към всичко и всички!

 

За повече информация, моля свържете се с нас (вижте Контакти)