top of page

Ако това, което прочетохте на уеб-сайта Ви е интересно и бихте искали да получавате от нас известия за предстоящи курсове, семинари, лагер-школи и други новини, свързани с Юан Гонг, Юан Мин и Рен Шюе, моля абонирайте се за нашия информационен бюлетин (около 1 имейл на всеки 2-3 месеца).

  • Facebook
  • YouTube
  • YouTube

Контакти за връзка с нашите учители

Владо Рашев

Чигонг учител и терапевт,

м.т.н., консултант по Фъншуей,

учредител на Рен Шюе България

Vlado 04.jpg

Владо е дипломиран инструктор и чи терапевт със солидна практика и международен преподавателски опит в Нова Зеландия, Съединените Щати, Швеция, Франция и България. Владо практикува чигонг от 2002 година. През 2007 г. основава център за чигонг и самолечение в Уелингтън, Нова Зеландия, където провежда редовни занятия за изучаване и практикуване на чигонг, както и индивидуални и групови сеанси за чи терапия.

„Интересът ми към източните практики за тялото, енергията и съзнанието започва преди около 30 години, когато осъзнах, че здраве, щастие и хармония в живота са постижими, но човек трябва (1) да разполага със съответните знания и (2) да ги приложи последователно в живота си. 

 

Учения и практики, които се докосват до това знание има в изобилие; те всички имат своята стойност. Тези, които ни помагат да развием живота в неговата цялостност, обаче се броят на пръсти. Избрах и се посветих на школата Рен Шюе, защото открих в нея уникално по рода си съчетание от дълбочина и всеобхватност. Рен Шюе отчита спецификата на нашето съвремие и ни дава знанията и ефективните средства да променим живота си към по-добро. Тайнствата на живота и скритата магия на заобикалящата ни реалност започват постепенно да се разкриват пред нас. Хармонията на взаимоотношенията ни с обществото, природата, вселената и самите нас расте и ни носи здраве и усещане за удовлетворение от живота.

 

Първата 3-годишна програма на обучение с Юан Дзъ (2003-2006) остави траен отпечатък в съзнанието ми. Ефектът беше толкова силен, че решението ми да променя генерално посоката на живота си дойде някак си от само себе си. Година по-късно напуснах работата си на консултант по информационните технологии и създадох собствен център за чигонг и чи-терапия. Продължавам тази дейност и днес, с ентусиазъм и въодушевление, в Рен Шюе България."

Свържете се с Владо на

0877 239 231 (София)

или му изпратете съобщение:

Вашето съобщение е изпратено. Благодарим Ви!

Адрес на студиото в София:

ж.к. Младост 2
бл. 236, вх. 4, ет. 3, ап. 11

(местоположение на картата)

Виолета Петрова

Чигонг инструктор и чи-терапевт, основател на Creative Motion, център за чи-терапия и обучение в Уелингтън, Нова Зеландия

V CP 2.jpg

„Преди да срещна Юан Дзъ, не бях чувала за чи, знаех много малко за китайската медицина, и нищо - за Рен Шюе. Започнах да практикувам Юан Гонг с недоумение, любопитство и множество съмнения; исках да проверя чрез собственото си тяло невероятния ефект на тия знаменити упражнения, който се смятат за чудотворни.

 

Сега, 15 години по-късно, не пропускам ден без да се упражнявам. Изключителният ефект на Юан Гонг върху собственото ми здраве бързо стопи съмненията и недоумението, но не заличи любопитството, защото резултатите далеч надхвърлиха всичките ми очаквания. Успях да излекувам дългогодишно сърдечно заболяване и сега прдължавам да разчиствам пораженията в различни органи и системи  на тялото си. Но най-много се уповавам на това, което Рен Шюе прави с чи-енергията и духа. Това е уникална система, която развива неусетно естествените ни, вродени, но закърнели лечителски способности; разкрепостява духовния ни потенциал и трансформира позитивно характера.

 

Оздравяваме, издигаме собствения си живот на ново равнище и можем да  облекчим и изцерим болката и страданията на другите хора, близки и далечни. Но и това не е всичко: Рен Шюе е спасителен мост, който би могъл да ни преведе без травми през несигурните времена, в които живеем сега, към едно по-разумно и смислено човешко съществуване и развитие."

Изпратете съобщение на Виолета:

Вашето съобщение е изпратено. Благодарим Ви!

bottom of page