top of page
Лого + Лотус 04.jpg

Рен Шюе: школа за здраве, хармония, и развитие на живота
--- Въвеждащ семинар ---

пециален бонус!!!  Достъп до видео-запис на един от семинарите на Юан Дзъ,
създателя на системата Рен Шюе)

​   Този семинар ще Ви даде възможност да се запознаете с една от малкото съществуващи днес цялостни системи за развитие на живота. Корените на системата Рен Шюе са потопени дълбоко в древно-китайската култура на мъдростта и черпят жизнени сокове от дисциплини като Даоизма, Конфуцианството, Чигонг, Будизма, традиционната китайска медицина, И-Чинг (книга за законите на промяната), Фъншуей, Тайчи, Багуа и китайските бойни изкуства. Тази древна мъдрост е съчетана по уникален начин с достиженията на съвременната философия, наука, медицина и технологии, за да се получи една всеобхватна система за развитие и усъвършенстване на човешкия живот.​ 

  Рен Шюе е система, посредством която може да постигнем значително по-добро здраве, щастие, благоденствие, личностно израстване. Крайната цел на Рен Шюе е постигането на хармония във всички аспекти на живота. Хармония вътре в нас, и с всичко около нас – в личните ни взаимоотношения, в обществото, с природата, и дори с вселената.

  Рен Шюе е система за практическо приложение. Тя включва практики, които прилагаме върху себе си и в резултат животът ни се променя към по-добро.

 

Видео запис от уводния семинар, проведен на 13 юни 2023

​​

Yuan Tze - Unconditional Gongjing workshop.jpg

БОНУС!!!

  При желание, може да получите безплатен достъп до видео-запис на оригинален семинар на Юан Дзъ, посветен на сърцето и неговата роля за израстването ни като човеци. Разискват се качествата, които трябва да възпитаваме в себе си, за да облагородим сърца си, също и начините, по които можем да постигнем това (записът е с превод на български).

   Единственото условия за получаването на достъп е да се съгласите да попълните анонимна анкета, в която да ни дадете вашите отзиви за семинара. 

      За да заявите достъп до видео записа, моля, свържете се с Владо и му потвърдете, че се съгласявате да дадете отзив за семинара (анкета от 9 въпроса).

Допълнителна информация:  

  • Рен Шюе България организира редовни седмични занятия за практикуване на Юан Гонг, групови сеанси за хармонизиране на вътрешната енергия, също и занятия за изучаване и дискутиране на теоретичната основа на системата. На тези занятия ще имате възможност да проверите, коригирате и затвърдите наученото от курсовете, също и да навлезете по-дълбоко в теорията и практиката на Рен Шюе (прочетете повече тук).

  • При желание, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин. Той излиза около веднъж месечно и съдържа информация за предстоящи курсове, лагер-школи, нови аудио, видео и печатни материали и т.н. За да се абонирате, натиснете тук.

bottom of page