Занятия за групова практика на Юан Гонг

Съдържание

Тези занятия са главно за практика, но поне една трета от времето ще бъде посветено на обяснения на елементи от методите, въпроси и отговори, и преподаване на нов материал. Класът е подходящ както за напреднали, така и за напълно начинаещи.

 

Часове и дни на занятията

График

* ако ползвате електронния календар на Google, може да си добавите към него и календара на Рен Шюе България за групови занятия. По този начин ще имате всичко на едно място и всякакви евентуални промени ще се появяват при Вас автоматично. Просто кликнете на тази връзка и следвайте указанията на Google ;)

** даденият по-горе график ще търпи промени и ще се нагажда според конкретната ситуация. Надяваме се промените да не са много и ако има такива, да са по-нарядко :).

*** ако предпочитате да получавате седмичния график под формата на имейл, просто ни изпратете съобщение и ние ще Ви включим в нашия групов седмичен имейл с дните и часовете на занятията.

Заплащане

За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Спонсор за груповите ни занятия все още няма и поради това, Вашият личен принос е от значение за нас. Стойността на дарението зависи изцяло от Вас. Нашата препоръка е то да бъде в диапазона от 5лв. до 25лв., в зависимост от Вашите възможности. Вашето дарение* ще бъде прието с благодарност, без значение от неговия размер.

* Сумата на Вашите годишните данъчни основи може да бъде намалена с направените през годината дарения. За целта ще издадем документ, удостоверяващ направените от Вас дарения.

Дарената сума може да бъде преведена по следните начини.

Онлайн присъствие

Участието в онлайн занятията е необходимо да се заяви предварително, в рамките на предходния ден, за да Ви изпратим връзка за свързване. Занятията ще се провеждат под формата на конферентни срещи в Zoom.

Присъствие на място

Адресът на студиото за занятия е следния:

Младост 2 (София)
бл. 236, вх. 4, ет. 3, ап. 11 (Рашеви)

(местоположение на картата)

(вижте студиото отвътре)

Блокът се намира на последната спирка на тролейбус №5, от източната страна на ул. Киприян. Розов е на цвят и е от дясната страна на сградата на местното читалище. Пред блока спират и автобуси №4 и №413. Името на спирката е „ж.к. Младост 2”. Спирката на метрото „акад. Александър Теодоров-Балан” е на 8-10 мин. пеша. Намирането на място за паркиране е малко трудно, но не е невъзможно. Най-добре е да търсите места в малките улички зад блока.

 

Класовете ще започват в точно определения час, затова е желателно да не закъснявате. Можете да дойдете 5-10, даже 15 мин. по-рано, да си направите чаша чай, да се отпуснете и настроите за началото на класа.

 

Вратата на блока се отваря дистанционно и е необходимо да звъннете на ап.11 (Рашеви). Вратата на апартамента ще е отключена, моля влизайте направо, без да звъните повторно.

В студиото се влиза без обувки. Ако желаете, може да си носите чехли или чисти обувки за практика с плоска подметка (без токове), или пък шалтета / постелки за йога, върху които да стъпвате, ако Ви е студено само по чорапи.

Брой на участниците:   ограниченията, наложени поради пандемията, са все още валидни, затова моля да ме известите предварително, че ще дойдете на класа, за да мога да контролирам бройката.

Хигиена и превантивни мерки срещу корона-вируса:   Моля идвайте на занятията само при положение, че нямате симптоми на грип или настинка. След влизане задължително ползвайте предоставения дезинфекционен препарат или си измийте ръцете със сапун в банята (за подсушаване ще са предоставени хартиени кърпи). Спазвайте дистанция, особено когато разговаряте с останалите. Намалете докосването на предмети и повърхности до възможния минимум. От своя страна ние се ангажираме преди занятията да дезинфекцираме всички често докосвани повърхности, дръжки на врати и т.н. Надяваме се, че вместо да причини досада, спазването на всички тези мерки ще способства за навлизане в състояние на сигурност, спокойствие, уравновесеност и респект към всичко и всички!

 

За повече информация, моля свържете се с нас (вижте Контакти)