yuan-ming-medicine-horiz.png

Юан Мин е уникална дисциплина, която използва естествените ресурси на човека, природата и вселената, за да премахне дълбоките причини за заболяванията. Тя възприема и развива на по-високо равнище китайската медицинска философия и практика, според която животът представлява единна и неразделна общност на чи, тяло и съзнание.

 

Древните китайски лечители откриват, че физическите и психически неразположения и болести са свързани с разстройства в чи-системата на тялото. В Юан Мин възстановяването на чи-баланса е от изключително значение, но то върви ръка за ръка с работата върху съзнанието. Постигнем ли баланс на тези две нива, тялото започва бързо да се възстановява и физическите симптоми на заболяването постепенно отмират. Юан Мин ни помага да разпознаем нездравословните поведенчески, емоционални и мисловни навици и да ги заменим с такива, които стоят на стража пред нови заболявания.

С помощта на Юан Мин може да се работи за премахването както на телесните симптоми, така и за техните най-дълбоки причини, вкоренени в емоционалната и мисловна система на личността. Крайната цел на тази терапия не е само постигане на изцеление, но и коригиране на посоката за по-нататъшното развитие на живота. В терапевтичния арсенал са включени техники за тялото, способи за култивиране на качествата на сърцето, и програмни подходи за развитие и издигане на нивото на съзнанието. Повечето от тях работят синхронизирано с Юан Гонг упражненията. По този начин чигонг практиката и Юан Мин терапията взаимно се допълват и заедно образуват комплекс за цялостно оздравяване и по-нататъшно развитие на човешкия потенциал. 

Запис на сеанс с Юан Дзъ

Poppy Field

Индивидуал-ни

сеанси

AEnB2UqD3bh7fq4P59nY7Ff2VtyslyV-AXvZFEw3