top of page
6-wk-TY-v.01b4-website-.jpg

Тиен Юан - първи метод на Юан Чигонг
Дистанционно обучение (6-седмичен курс)

Тиен Юан е ефирна и красива практика, която способства бързото навлизане на практикуващия в състояние на дълбоко единение с първичната енергия (юан чи) на природата и космоса. Веднъж свързал се с първичното чи на вселената, практикуващият се заема с привличането му и натрупването му вътре в тялото с цел укрепване и засилване на функциите както на физическите аспекти на живота, така и на съзнанието и ума. Практиката на Тиен Юан наподобява движенията на рееща се в простора птица и създава усещането за лекота, волност и свобода (вижте демонстрацията по-долу). Упражненията се научават лесно и бързо, и са подходящи за всяка възраст и физическо състояние.

 • какво получавате в рамките на този курс:   

  • видео-записи от шест двучасови занятия изпълнени с теория и практика (записите са качени на YouTube, но при желание може да си ги изтеглите в MP4 формат и да ги гледате off-line) 

  • професионално заснето демонстрационно видео с гласови инструкции за провеждане на практиката (MP4 формат)

  • печатни материали (PDF формат) с описание на практиката

  • инструкции за това, как да се използват споменатите по-горе материали

  • едночасова индивидуална среща с Владо (онлайн или в нашето студио в Младост 2) за коригиране на практиката, отговаряне на въпроси и т.н.

  • две участия в нашите редовни седмични занятия (присъствено или онлайн)

 • ползата за Вас: Това, което ще научите по време на курса, ще бъде достатъчно за да започнете да практикувате Юан Гонг самостоятелно. Редовната практика на Юан Гонг има силно оздравително и общо укрепващо влияние, повишава усещането за благосъстояние, способства за избистрянето на мисленето и възпитава у нас състояние на уравновесеност, спокойствие и вътрешна радост. Постепенно това влияние се разпростира върху всички ежедневни дейности и аспекти на живота, внасяйки в тях все повече хармония и усещане за свобода. Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.​​

 • парична компенсация:  За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Нашите ориентировъчни разходи на човек за този курс и съответно, препоръчителният размер за Вашето дарение са както следва:

  • между 70 и 150лв.

При определяне размера на дарението, моля вземете предвид размера на доходите си, както и личната си преценка за стойността на знанията и уменията, които ще усвоите. Фондация Рен Шюе България не разпределя печалба - всички средства, набрани чрез дарения се използват за постигане целите на фондацията

Вашата годишна данъчна основа може да бъде намалена с направените през годината дарения. При заявка от Ваша страна ние ще издадем документ, удостоверяващ направеното от Вас дарение.​

 • регистрация:  процеса на регистрация е следния:

  1. Попълнете регистрационната форма.​

  2. Направете Вашето дарение към фондацията (за размера на сумата, моля прочетете препоръките ни в предишния параграф). Плащането може да бъде направено по следните начини:

   • По банков път:  ​​IBAN: BG90STSA93000027901490 (банка ДСК, Фондация Рен Шюе България). Моля като основание да въведете думата „Дарение за курс”.

   • В брой​

  3. Ще Ви изпратим имейл за потвърждаване на Вашите регистрация и инструкции за това как да се започнете обучението.

Open a new page in your life, a page with more health, happiness, a sense of well-being, a higher degree of self-knowledge, self-awareness and self-realization!

Допълнителна информация:  

 • Рен Шюе България организира редовни седмични занятия за практикуване на Юан Гонг. На тези занятия ще имате възможност да проверите, коригирате и затвърдите наученото по време на курса, също и да навлезете по-дълбоко в практиката си (прочетете повече тук).

 • При желание, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин. Той излиза около веднъж месечно и съдържа информация за предстоящи курсове, лагер-школи, нови аудио, видео и печатни материали и т.н. За да се абонирате, натиснете тук.

Brief demonstration of the first method, Tien Yuan 

bottom of page