top of page
qi-(crimson).gif

Основи на лечението и самолечението с чи
3-часов курс за самообучение с практическа насоченост

   Чи е в основата на всички промени в нас и около нас. То е движещата сила, която определя дали нещо може да се случи или не. Ако няма достатъчно чи, нещата замират и изчезват; и обратно, ако има достатъчно чи да подкрепи промяната - нещата се случват лесно, и като от само себе си.

   Ако познаваме законите, по които чи се движи, натрупва и променя, ние ще можем да живеем в хармония с неизбежните промени и да направляваме живота си в посока, която да ни позволи да сме здрави, щастливи и успяващи. И обратно, ако не познаваме и не използваме тези „правила", усещането е, че нищо не зависи от нас и всичко е въпрос на „късмет". Тези, които се разпореждат с живота ни, са първичните ни инстинкти и съдбата. 

   На това занятие ще се запознаете с основните принципи на съвременната чи-терапия: каква „енергия" да използвате, откъде да я вземете, как да я преобразувате и употребите така, че лечението да бъде и ефективно, и безопасно. Ще научите няколко универсални техники за работа с чи, които ще Ви позволят да започнете самолечение още на същия ден.

Какво се включва в това обучение

   3 часа видео-материал от първият и единствен до момента курс на български език за основите на медицината Юан Мин. Видео-материалът съдържа следната информация:

  • увод в теорията на лечението и самолечението с чи;

  • техники за събиране на чи;

  • техники за разсейване на блокажи, хармонизиране и балансиране на вътрешната енергия;

  • практическа част.

​    Записите от обучението могат да се гледат онлайн. При желание може да си ги изтеглите в MP4 формат и гледате локално, на вашия компютър.

​    Ще получите и печатни материали (PDF формат) съдържащи описание на изучаваните техниките и друга допълнителна информация.

​   В добавка получавате и половин-часова индивидуална консултация с Владо по темата на лечението и самолечението с чи. Консултацията може да се проведе присъствено или онлайн.

Подготовка за напълно начинаещите:​

   Ако Юан Гонг е нещо ново за Вас, моля отбележете това във Вашето регистрационно формулярче и ние ще Ви изпратим видео-запис и печатни материали, описващи изискванията за основната поза на Юан Гонг. Необходимо е да се запознаете с тях преди да започнете обучението по този курс.

Организатор на събитието:    Фондация Рен Шюе България

Водещ:    Владо Рашев, чигонг учител и терапевт, м.т.н. (прочетете повече за Владо тук)

Парична компенсация: 

      За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Спонсор за провеждането на курсовете и занятията ни все още няма и поради това, Вашият личен принос е от голямо значение за нас. Нашите ориентировъчни разходи на човек за това обучение и съответно, препоръчителният размер за Вашето дарение е между 30 и 80лв;

​     При определяне размера на дарението, моля вземете предвид размера на доходите си, както и личната си преценка за стойността на знанията и уменията, които ще усвоите. Фондация Рен Шюе България не разпределя печалба - всички набрани средства се използват за постигане целите на фондацията

​     Ако пък не можете да си позволите дарение с посочения по-горе препоръчителен размер, моля обадете ни се и ние ще направим всичко възможно да намерим решение.​

Регистрация*: 

Моля следвайте тези 3-те стъпки:​

1. Попълнете регистрационната форма (натиснете тук).  ​​

2. Направете Вашето дарение към фондацията (за размера на сумата, моля прочетете препоръките ни по-горе). Плащането може да бъде направено по следните начини:

  • По банков път: ​​IBAN: BG90STSA93000027901490 (банка ДСК, Фондация Рен Шюе България). Моля, като основание за плащането, да въведете „Дарение за обучение”.

  • ​​С кредитна/дебитна карта тип Visa/Mastercard:

  • В брой (необходимо е да дойдете до офиса ни в Младост 2)

  • PayPal (внимание: трябва да въведете сумата в евро): натиснете тук

3. Ще Ви изпратим имейл за потвърждаване на Вашата регистрация и инструкции за това как да гледате записите.

*забележка - Ако не получите потвърждение до 48 часа след извършване на плащането, моля свържете се с Владо Рашев на телефон 0877 239 231.

Допълнителна информация:  

  • Рен Шюе България организира редовни седмични занятия за самолечение. На тези занятия ще имате възможност да проверите, коригирате и затвърдите наученото по време на курсовете и занятията за обучение, също и да навлезете по-дълбоко в практиката си (прочетете повече тук).

  • При желание, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин. Той излиза около веднъж месечно и съдържа информация за предстоящи курсове, лагер-школи, нови аудио, видео и печатни материали и т.н. За да се абонирате, натиснете тук.

bottom of page