top of page
6-wk-TY-v.01b4-website-.jpg

Тиен Юан - първи метод на Юан Чигонг
6-седмичен курс (6 занятия по 1.5 часа)

Тиен Юан е ефирна и красива практика, която способства бързото навлизане на практикуващия в състояние на дълбоко единение с първичната енергия (юан чи) на природата и космоса. Веднъж свързал се с първичното чи на вселената, практикуващият се заема с привличането му и натрупването му вътре в тялото с цел укрепване и засилване на функциите както на физическите аспекти на живота, така и на съзнанието и ума. Практиката на Тиен Юан наподобява движенията на рееща се в простора птица и създава усещането за лекота, волност и свобода. Упражненията се научават лесно и бързо, и са подходящи за всяка възраст и физическо състояние.

Тиен Юан е първият метод на чигонг системата Юан Гонг. Изучаването и практикуването му изгражда основата за следващите нива на системата, с помощта на които можем да продължим задълбочаването на положителния ефект от практиката докато благоприятното ѝ въздействие обхване и проникне всички важни аспекти на живота ни.

(Ако нямате абсолютно никаква представа за това, какво е чигонг, може да изгледате видео-записа от встъпителното ни занятие за Юан Гонг.)

 • дати и час на провеждане:  Първото занятие на курса е насрочено за 5 юли, сряда, от 18:30 до 20ч. Курсът е 6-седмичен. Останалите 5 занятия ще се проведат на 12, 19, 26 юли, и 2, и 9 август в същия час.

 • начин на участие:  може да изберете един от следните начини на участие:

  • физически на място, в студиото ни в Младост 2 (София)

  • онлайн - на живо (посредством Zoom)

  • онлайн - на запис

 • ползата за Вас: Това, което ще научите по време на курса, ще бъде достатъчно за да започнете да практикувате Юан Гонг самостоятелно. Редовната практика на Юан Гонг има силно оздравително и общо укрепващо влияние, повишава усещането за благосъстояние, способства за избистрянето на мисленето и възпитава у нас състояние на уравновесеност, спокойствие и вътрешна радост. Постепенно това влияние се разпростира върху всички ежедневни дейности и аспекти на живота, внасяйки в тях все повече хармония и усещане за свобода. Последователното прилагане на системата има потенциала да способства цялостната трансформация на живота и да спомогне за постигане на едно по-високо ниво на самореализация.

 • какво получавате в рамките на този курс:   

  • 9 часa занятия изпълнени с теория, практика и време за въпроси и отговори

  • видео записите от всички занятия, които може да гледате онлайн или да свалите на компютъра си в MP4 формат

  • професионално заснето демонстрационно видео с гласови инструкции за провеждане на практиката (MP4 формат)

  • печатни материали (PDF формат) с описание на практиката

 • парична компенсация:  За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Спонсор за провеждането на курсовете ни все още няма и поради това от Вашият личен принос зависи дали този курс ще се проведе или не. Нашите ориентировъчни разходи на човек за този курс и съответно, препоръчителният размер за Вашето дарение са както следва:

  • между 120 и 240лв.

(ако правите курса за втори път, размерът на дарението е изцяло по Ваше усмотрение)

При определяне размера на дарението, моля вземете предвид размера на доходите си, както и личната си преценка за стойността на знанията и уменията, които ще усвоите. Фондация Рен Шюе България не разпределя печалба - всички средства, набрани чрез дарения се използват за постигане целите на фондацията

 

Ако пък не можете да си позволите дарение с посочения по-горе препоръчителен размер, моля обадете ни се и ние ще направим всичко възможно да намерим решение.

 -- Регистрация -- 

Моля следвайте тези 3-те стъпки:​

1.   Попълнете регистрационната форма (кликнете тук)

2. Направете Вашето дарение към фондацията (за размера на сумата, моля прочетете препоръките ни по-горе). Плащането може да бъде направено по следните начини:

 • По банков път: ​​IBAN: BG90STSA93000027901490 (банка ДСК, Фондация Рен Шюе България). Моля като основание да въведете „Дарение за обучение”.

 • ​​Онлайн с кредитна/дебитна карта:​​​

 • В брой - на място, в офиса ни в Младост 2 (София)​

 • Чрез PayPal (сумата трябва да се изпише в Евро):

Използвате следната пряка връзка.

3. Ще Ви изпратим имейл за потвърждаване на Вашите регистрация и място в залата, ако правите курса присъствено. Ако правите курса онлайн, освен потвърждението, ще Ви изпратим и инструкции за това как да се свържете на живо или да гледате записите.

*забележка - моля обърнете внимание, че регистрацията Ви се счита за валидна единствено след получаването на нашето потвърждение по имейл (стъпка 3). Ако не получите потвърждение до 48 часа след извършване на плащането, моля свържете се незабавно с Владо Рашев (контакти).

Кратка демонстрация на първия метод, Тиен Юан 

Допълнителна информация:  

 • Рен Шюе България организира редовни седмични занятия за практикуване на Юан Гонг. На тези занятия ще имате възможност да проверите, коригирате и затвърдите наученото по време на курса, също и да навлезете по-дълбоко в практиката си (прочетете повече тук).

 • При желание, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин. Той излиза около веднъж месечно и съдържа информация за предстоящи курсове, лагер-школи, нови аудио, видео и печатни материали и т.н. За да се абонирате, натиснете тук.

bottom of page