top of page

Йонг Донг Фа - извиващи се пръсти
2.5-часов курс (подходящ както за напреднали, така и за начинаещи)

  Възможно ли е с определени движения на пръстите, дланите и стъпалата да активираме енергията на вътрешните органи, и да повлияем ползотворно върху функциите на тялото като цяло? Научете повече за микросистемите на тялото, които не само отразяват цялостното му състояние, но могат и да повлияят за подобряването му!

   Йонг Донг Фа е едно от най-приятните и лесни спомагателни упражнения на Юан Гонг. То се използва на няколко места в трети метод, а добавянето му като елемент в първи метод може да издигне практиката Ви на Тиен Юан на по-високо ниво. Йонг Донг Фа може да подобри ефективността дори на вече съвършеното и гениално просто Ла чи (упражнението за събиране на чи)!

    Ако вече практикувате Юан Гонг, този курс ще Ви позволи да навлезете по-дълбоко в практиката на упражненията и методите, които вече знаете. А ако пък сте начинаещ, освен че ще научите нещо полезно и интересно, ще имате възможността да опитате части от първия и третия метод, също и една от техниките за самолечение с чи, и по този начин да добиете малко по-пълна представа за системата Юан Гонг. 

 

Какво се включва в това обучение

   2.5 часа видео-материал от вече проведения курс. Видео-материалът съдържа следната информация:

 • Теоретичен увод

 • Йонг Донг Фа - извиващи се пръсти - обучение и практика

 • Добавяне на Йонг Донг Фа към 1-ви метод (Тиен Юан за напреднали)

 • Йонг Донг Фа като елемент на упражнението Потупване с чи от трети метод

 • Омесване на чи - Роу Фа (приложение на Йонг Донг Фа към упражнението Ла чи)

​      Записите от обучението могат да се гледат онлайн. При желание може да си ги изтеглите в MP4 формат и гледате локално, на вашия компютър.

​    Ще получите и печатни материали в PDF формат, съдържащи описание на изучаваните техниките и друга допълнителна информация.

​      В добавка получавате и половин-часова индивидуална консултация с Владо, която може да се проведе присъствено или онлайн (прочетете повече за Владо тук).

Парична компенсация: 

      За да провежда дейността си, фондация Рен Шюе България разчита изключително на дарения. Спонсор за провеждането на курсовете и занятията ни все още няма и поради това, Вашият личен принос е от голямо значение за нас. Нашите ориентировъчни разходи на човек за това обучение и съответно, препоръчителният размер за Вашето дарение е между 30 и 80лв;

​     При определяне размера на дарението, моля вземете предвид размера на доходите си, както и личната си преценка за стойността на знанията и уменията, които ще усвоите. Фондация Рен Шюе България не разпределя печалба - всички набрани средства се използват за постигане целите на фондацията

​     Ако пък не можете да си позволите дарение с посочения по-горе препоръчителен размер, моля обадете ни се и ние ще направим всичко възможно да намерим решение.​

Регистрация*: 

Моля следвайте тези 3-те стъпки:​

1. Попълнете регистрационната форма (натиснете тук)

2. Направете Вашето дарение към фондацията (за размера на сумата, моля прочетете препоръките ни по-горе). Плащането може да бъде направено по следните начини:

 • По банков път: ​​IBAN: BG90STSA93000027901490 (банка ДСК, Фондация Рен Шюе България). Моля, като основание за плащането, да въведете „Дарение за обучение”.

 • ​​С кредитна/дебитна карта тип Visa/Mastercard:

Използвате следната пряка връзка.​​

 • В брой (необходимо е да дойдете до офиса ни в Младост 2)

 • PayPal (внимание: трябва да въведете сумата в евро): натиснете тук

3.   Ще Ви изпратим имейл за потвърждаване на Вашата регистрация и инструкции за това как да гледате записите.

*забележка - Ако не получите потвърждение до 48 часа след извършване на плащането, моля свържете се с Владо Рашев на телефон 0877 239 231.

Допълнителна информация:  

 • Рен Шюе България организира редовни седмични занятия за практикуване на Юан Гонг. На тези занятия ще имате възможност да проверите, коригирате и затвърдите наученото по време на курсовете и занятията за обучение, също и да навлезете по-дълбоко в практиката си (прочетете повече тук).

 • При желание, може да се абонирате за нашия информационен бюлетин. Той излиза около веднъж месечно и съдържа информация за предстоящи курсове, лагер-школи, нови аудио, видео и печатни материали и т.н. За да се абонирате, натиснете тук.

bottom of page